Boulder Veldhoven opent binnenkort haar deuren, en met veel enthousiasme stellen we je voor aan de nieuwe vestigingsmanager, Lars Schupp. Met bijna 10 jaar ervaring en passie voor Neoliet, brengt Lars een schat aan expertise met zich mee.

Ervaring en passie voor Neoliet

Lars heeft bijna een decennium aan ervaring bij Neoliet. In de afgelopen jaren heeft hij zichzelf ontwikkeld op zowel het gebied van training als routebouw. Werken binnen een inspirerende en motiverende groep mensen is voor hem de norm, en dit brengt hij met volle overtuiging naar Boulder Veldhoven.

Blik op de toekomst: Ontwikkelingen in de klim- en bouldersport

De klim- en bouldersport hebben de afgelopen jaren een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Als vestigingsmanager heeft Lars als visie dat het van cruciaal belang is om mensen op hun eigen niveau kennis te laten maken met een breed scala aan boulders. Deze visie vormt de kern van zijn benadering om Boulder Veldhoven dé plek te maken waar je in een gezellige en warme sfeer kunt werken aan je vaardigheden en je klimniveau kunt verhogen.

Een unieke ervaring bij Boulder Veldhoven

Bovenal streeft Boulder Veldhoven ernaar om onder leiding van Lars een plek te worden waar klimliefhebbers samenkomen. Met een toegewijd team wil de vestigingsmanager een unieke ervaring creëren in een van de meest bijzondere boulderhallen van Nederland. Het doel is duidelijk: een plek waar iedereen, ongeacht hun niveau, zich thuis voelt en stappen zet in hun klimcarrière.

Welkom bij Boulder Veldhoven!

Lars kijkt er enorm naar uit om jou samen met zijn team te verwelkomen bij Boulder Veldhoven. Of je nu een doorgewinterde klimmer bent of net begint, deze boulderhal belooft een plek te worden waar passie, uitdaging en gezelligheid samenkomen. Kom langs, ontdek, en laat Lars en zijn team je begeleiden op jouw boulderavontuur.

Meer Boulder nieuws

Boulder vacatures