Vanaf februari 2024 zijn de tarieven voor onder andere de incasso abonnementen gestegen. Om deze prijsstijging voor jou te compenseren, hebben we besloten om zowel het Boulder Standaard als het Boulder Premium abonnement geldig te maken op alle locaties. Vanaf februari genieten abonnementhouders dus van de voordelen in alle boulderhallen van Boulder Neoliet, Neoliet Utrecht en zelfs over de grens bij de Neoliet BoulderBar in Duitsland. Voorheen was boulderen op al deze locaties alleen mogelijk bij een Boulder Premium abonnement.

Met deze nieuwe regeling wordt je boulder-horizon dus aanzienlijk verbreed. Of je nu de routes bij Boulder wilt verkennen, de unieke setting van Neoliet Utrecht wilt ervaren, of de grens over wilt steken om bij BoulderBar in Duitsland te boulderen – het kan nu allemaal ook met je Boulder Standaard incasso abonnement.

Het Standaard incasso abonnement biedt boulderaars toegang tot alle basisfaciliteiten en boulders in de deelnemende boulderhallen. Voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreidere ervaring, biedt het Premium incasso abonnement een extra voordeel: elke week deelname aan Boulder training.

Oh, en wist je dat boulderen met het hele gezin ook tegen een voordeliger tarief kan? Met het Boulder Family abonnement betaalt het vierde lid slechts € 25,- per maand. Een uitstekende kans om samen met je gezin de bouldersport te beoefenen!

De Boulder Nieuwsbrief

Meer Boulder nieuws

Boulder vacatures